YellowTipi over HEISA

YellowTipi over HEISA: buitenaardse fashion met aandacht voor de planeet.

Dit artikel was te lezen op: https://www.yellowtipi.nl/blog/introducing-heisa-speelse-festivalfashion-van-hoogstaande-kwaliteit 

Iedereen weet waar je het over hebt als je praat over het festivalgevoel. En alhoewel het geen bestaand genre is, zijn sommige tracks échte festivaltracks. Wat de festivalscene alleen nog niet had, dat was een eigen kledingmerk. Totdat Heisa om de hoek kwam kijken. Speelse festivalfashion van hoogstaande organische kwaliteit. Onmisbare festival-essentials die nog meer (zon)licht op jouw parade over de festivalweide zullen laten schijnen.

Niet je next-best fashionbrand. Heisa omarmt namelijk het festivalbestaan. Even ontsnappen aan de realiteit, met het zonnetje in je gezicht terwijl de beat er net lekker inklapt. “Een plek waar dagelijkse regels niet gelden en leeftijd niet bestaat. Weg van de zwaartekracht van de samenleving.” Het is slechts een greep uit de beloftes van deze nieuwkomer.  

Heisa_Pet

Het concept uit zich in een serie t-shirts, sweaters en petten voor heren en dames. Allen bevatten een quasinonchalante hint naar het festivalseizoen. Een pet met een lachgaspatroon, een t-shirt met twee ijsjes of een spacey sweater met een UFO. De hints zijn subtiel, zodat het niet uitsluitend te dragen is op een festival. Bovenal is de kleding ook gewoon mooi en kleurrijk, wat überhaupt goed bij de zomer past. Alle shirts en sweaters van Heisa zijn ook nog eens 100% organisch en van buitengewoon goede kwaliteit. 

Heisa is niet zomaar uit de lucht komen vallen. We spraken de eigenaar Stijn en al snel werd duidelijk dat hij een groot festivalfan is met een duidelijke visie. “In 2017 produceerden we nog echte gimmicks, taboe-omzeilende hints naar o.a. drugs. De collectie van 2018 moet zich meer als ambassadeur van het ‘vrije leven’ positioneren. Subtiele hints en verwijzingen naar festivals, in een nostalgische stijl die het jeugdsentiment van 80’s- en 90’s kids zal aanwakkeren. Denk hierbij aan herkenbare designs zoals ijsjes, fruit, disco, etc. Deze collectie wordt serieuzer, maar tegelijkertijd kleurrijker dan vorig jaar.”, aldus Stijn.

Heisa_GeelOok benadrukt hij de organische aard en goede kwaliteit nogmaals: “Heisa loopt voorop als het gaat om de vergroening van de kledingindustrie. Ik ben er best trots op dat je voor een mooie prijs de allerbeste kwaliteit en organisch materiaal krijgt. Alles moet kloppen en onze wereld moet nog heel wat jaren mee. Dat gecombineerd zie je terug in ons concept en onze producten.”

Check het anders zelf even. Als trouwe lezer van YellowTipi hebben we een kortingscode voor je weten te fixen. Vul de kortingscode HEISA2018 in en ontvang 10% korting op je eerste bestelling. De gehele collectie die je het komende seizoen veel zal terugzien op festivals, is te vinden op www.heisa.eu

 

Dit artikel was te lezen op: https://www.yellowtipi.nl/blog/introducing-heisa-speelse-festivalfashion-van-hoogstaande-kwaliteit 

Tag met: Media Yellowtipi

Nieuwe berichten