Ruilen & Retourneren

Ik wil een artikel ruilen of retourneren

Als je niet tevreden bent met je online aankoop, kan je deze bij Heisa altijd ruilen of retourneren. Doe dit wel binnen 30 dagen. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, passen en beoordelen zoals je dat ook in de winkel zou doen.

Uiteraard dienen de artikelen onbeschadigd en ongedragen te worden geretourneerd met de labels er nog aan. Wij controleren alle artikelen die we retour krijgen. 

Retourkosten zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het pakket aangetekend naar ons te retourneren, dan weet je zeker dat hij aankomt.

Bewaar ook altijd je verzendbewijs tot wij je geretourneerde artikelen hebben verwerkt.

 

Een artikel retourneren 

1. Download het retourformulier, print het uit en vul het in

2. Verzamel je originele factuur (vanuit je mail of vanuit de bestelling)

3. Verpak de producten die je wilt retourneren samen met het retourformulier en de originele factuur en stuur het retour naar:

HEISA

Rosariopark 3

5104HW

Dongen

Terugbetaling

We proberen alle retouren zo snel mogelijk te verwerken. Je ontvangt van ons een bevestiging en een creditnota. Zodra je die binnen hebt, ontvang je zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, je aankoopbedrag terug. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode die je gebruikt heb bij het bestellen van je artikel.
 

Vragen

Heb je verdere vragen over retouren en terugbetaling? Neem dan contact op met onze klantenservice.