Een bericht vanuit de ruimte

Een bericht vanuit de ruimte
Limited Pre-Sale

Daar zijn we weer. Terug van weggeweest...

Het heeft enkele lichtjaren geduurd, maar over een paar weken lanceren we onze gloednieuwe wintercollectie. Strakker dan ooit, sneller dan ooit, supersonischer dan ooit. Een vleugje retro, een vleugje space, helemaal HEISA dus. En jij kunt deze iconische items als eerste in bezit hebben...

supersoaker

Om de lancering van de nieuwe collectie alvast te vieren, houden wij een gelimiteerde pre-sale met 6 nieuwe items. Met code OUTERSPACE ontvang je €10 korting per item. Zo heb je deze als eerste in huis, en profiteer je ook nog eens van dikke vette korting.*

muts-raketjes

Wat zit er allemaal inbegrepen bij deze sneak preview van de nieuwe collectie? Een pet met spacey kleuren en een design van een waterpistool bijvoorbeeld. Een ijskoude muts, met nog koudere raketijsjes. Of wat dacht je van een versgebakken 'ruimtetaart' - beter bekend als space cake?

pet-space-cake

Over een paar weken zal de nieuwe collectie zijn intrede doen vanuit het heelal, en begin december zullen deze items daadwerkelijk bij ons afgeleverd worden. Door kortingscode OUTERSPACE te gebruiken ben jij de eerste die profiteert van een korting van €10 per item. 

pet-luchtballon

Naast de welbekende raketijsjes, hebben we ook een ander raketje in de aanbieding. Misschien was het je trouwens opgevallen dat de designs kleiner zijn geworden? Uiteraard is de kwaliteit er niet op achteruit gegaan.

cap-rocket-in-space

Wel eens iemand zien ping pongen met een paar atomen? Wij in ieder geval wel, en wij vonden het zo gaaf dat we er een design van maakten. Jimmy Neutron, eat your heart out!

 

pet-ping-pong-atomen

Gebruik kortingscode OUTERSPACE om van deze buitenaardse korting te profiteren. Per item hebben we slechts 10 producten in de pre-sale, daarna gaat de prijs omhoog! Ook ontvangen de eerste 25 bestellingen gratis goodies.

* Per item slechts 10 producten in de pre-sale!
* De eerste 25 bestellingen ontvangen free goodies.
Tag met: Collecties

Oudere berichten Nieuwe berichten