HEISA x Amsterdam Dance Event

Amsterdammers en niet-Amsterdammers! Speciaal voor Amsterdam Dance Event hebben wij een t-shirt uitgebracht! Want wat is er lekkerder dan op je aankomende ADE festival met een knallend HEISA t-shirt rond te lopen?

HEISA x ADE design

Zoals je van ons gewend bent, heeft het design een 'verborgen' laag. Zo bevat het elementen van het welbekende Amsterdamse paaltje, de Amsterdamse grachtengordel en de gele kleuren van het knallende muziek-evenement. Een niet te missen item op je aankomende ADE festival. 

HEISA x ADE t-shirt

Het t-shirt komt in twee verschillende uitvoeringen. De uitvoering met het grote design bevat een knalgele fluorescerende print. De uitvoering met het kleine design bevat een kleine borduring op de borst. 

Bekijk en bestel het t-shirt via deze pagina!

 

ADE Foto-actie 

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar hoe jullie dit product uitdragen tijdens Amsterdam Dance Event. We verloten daarom 3x een tegoedbon van €100 onder de volgers die ons de tofste (actie)foto's toesturen. Filmpjes mogen ook! Laat zien hoe hard je knalt op je ADE festival en wie weet ontvang jij binnenkort wel een waardebon van €100!

Nog niet bekend met Amsterdam Dance Event? Tijdens het evenement worden er in de hele stad overal festivals en showcases georganiseerd. Het evenement trekt jaarlijks zo'n 400.000 bezoekers. Dit jaar zal het plaatsvinden van 17 - 20 oktober 2018. Check de officiële website hier.

Oudere berichten Nieuwe berichten