Heisa bekent kleur 🏳️‍🌈

Heisa bekent kleur 🏳️‍🌈​

Dit jaar heeft HEISA zijn assortiment verbreed met kleurrijke designs en soms subtiele hints naar space of jeugdherinneringen. Hiermee presenteert HEISA zich als dé ambassadeur van het vrije leven, waarbij dagelijkse regels niet gelden en je even ontsnapt aan de realiteit. Dit alles met aandacht voor de planeet, met t-shirts en truien van 100% organisch katoen.

Als ambassadeur van het vrije leven omarmt HEISA allerlei soorten mensen. Kleurrijke mensen, net als de producten van HEISA. Om de open minded visie van HEISA te versterken, voert HEISA momenteel al een aantal producten die dit uitdragen. Een voorbeeld is de roze-blauwe split-pet, voor degenen die in hun leven voor beide kanten van het verhaal kiezen, mannen én vrouwen.

Om de vrijheid in Nederland te vieren, brengt HEISA deze week ook een aantal specifieke 'PRIDE' producten uit. Voor iedereen draagbaar, want HEISA maakt geen onderscheid. Zie het als een teken van trots voor de vrijheid in Nederland, die nergens anders in de wereld zo aanwezig is.

De speciale PRIDE collectie bestaat uit een aantal t-shirts, tote bags en gym bags. Ook verkopen wij deze collectie op Milkshake Festival in Amsterdam, zaterdag 28 en zondag 29 juli.

heisa-tote-bag-pride-rozeheisa-tote-bag-pride-black

heisa-shirt-pride-roze

Oudere berichten Nieuwe berichten