HEISA ambassadors & influencers

HEISA ambassadors & influencers

Sinds de lancering van de nieuwe collectie eerder dit jaar, is HEISA niet onopgemerkt gebleven. Talloze influencers pikten HEISA op, en droegen hun trots uit voor het buitenaardse kledingmerk.

Naast het feit dat natuurlijk elke HEISA fan een ambassadeur is en er ook talloze Instagram-bekendheden rondlopen in onze kleding, vielen er een aantal mensen op omdat ze ook op TV hun liefde voor HEISA uitdroegen. Zo zagen we deze zomer Jan Versteegh, een nationale bekendheid bij BNN Vara, die programma's presenteerde zoals Pownews, Wie is de Mol, Snobs & Sloebers en onder andere te zien was in Voetbal Insider.

Jan Versteegh - Presentator bij BNN Vara met gestreept split-love t-shirt

Ook Manuel Broekman, bekend van Feuten en andere TV-programma's ontdekte HEISA.

Manuel Broekman - bekend van Feuten met pet met raketijsje

heisa-raketpet-manuel-broekman

Naast Manuel Broekman, doken er ook een aantal bekendheden op vanuit Spuiten & Slikken en Drugslab. Onder andere Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Rens Polman zagen we in meerdere programma's voorbij komen in onze kleding. 

Bastiaan Rosman - Presentator bij Drugslab met gestreept split love t-shirt

heisa-splitlove-bastiaan-rosman-drugslab

Misschien heb je het wel op TV gezien: rapper Samir Sami (Sami No Limits), bekend van HOUSE of talents. Ook hij droeg onze X28 Ufo trui. 

Rapper Samir Sami (Sami No Limits) - bekend van House of Talents met X28 Ufo trui

heisa-ufo-x28-sami-no-limits

We vinden het leuk om te zien dat onze community op deze manier groeit en zijn uiteraard trots op onze ambassadeurs. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs en influencers die ons merk willen vertegenwoordigen.

Denk jij dat je dit in je hebt? Mail ons dan naar info@heisa.eu, en wie weet loop jij binnenkort rond in de nieuwste HEISA kleding!

 

Oudere berichten Nieuwe berichten